Истерия по "Бързи и яростни 7" в Плевен (ВИДЕО)

Почти без свободни места във вечерните прожекции през първите дни

Дългоочакваното продължение на касовата поредица "Бързи и яростни" стъпи и в плевенските киносалони, а истерията по филма е огромна, показа проверка на plevenutre.bg. Оказа се, че за вечерните прожекции през първите дни са останали единици свободни места и киноманите са си резервирали предварително удобни позиции.

Припомняме, че това е последният филм с Пол Уокър, който загина преди края на снимките му в трагичен инцидент с кола. Именно това прави проектът още по-специален за почитателите на "Бързи и яростни".

Новата лента е и най-дългата в култовата поредица – цели 2 часа и 17 минути. Във филма участват още Дуейн Джонсън - Скалата, Вин Дизел, Джейсън Стейтъм, Кърт Ръсел, Лудакрис, Мишел Родригез, както и певицата Иги Азалия, за която това е дебют в киното.

Междувременно "Бързи и яростни 7" стъпи на върха на световния боксофис, като още през премиерния си уикенд може да донесе на създателите си до 130 милиона долара приходи от продажбата на билети. Това е и най-мащабната премиера за киностудията "Юнивърсъл", а също за мрежата от кина с технологията IMAX.

Вече се подготвя и осмата част на филма, която ще бъде снимана в Ню Йорк.