Малчугани шариха яйца по време на Великденското ателие (Снимки)

Жени-Герб направиха Велики четвъртък празничен с благотворителната си инициатива

Пъстрота, широки усмивки и много настроение направиха Велики четвъртък настина празничен в Плевен. Положителните емоции бяха провокирани от инициативата на Жени -Герб за Великденско благотворителна ателие, информират от партията.

Във фоайето на зала Катя Попова този следобед оживяха Великденските традиции. Благотворително ателие, посветено на един от най-светлите християнски празници, честващ възкресението и победата над тленното и смъртта, събра кои от кои по-хубави, креативни и интересни сувенири. Детската фантазия и естетически решения направи всеки един от тях настина уникален и особено ценен. Сувенирите, картичките, украсите и рисунките бяха предлагани на символични цени, като целта бе събраната сума да бъде предоставена за купуване на оборудване на Центъра за социална рехабилитация и интеграция на деца с увреждания в Плевен.

Работилницата за яйца бе пълна с малчугани, изкушени да украсят най-хубавото Великденско яйце. Всеки „автор”, разбира се, отнесе своето творение в къщи като сувенир за празника.

Приятна изненада за всички посетители бяха танците на децата от ОДЗ Незабравка, които впечатлиха публиката с феерично съчетание по музика на спечелилата детската Евровизия песен „Детска планета”. Всички участници в инициативата на Жени ГЕРБ получиха благодарствени грамоти.