Спартак с Ивайло Петев в редиците си спечели футболния турнир "Коиловци 2015"

Проф. Димитър Стойков връчи купата на победителите

Кметът на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков, заместник областният управител Красимир Иванов и кметовете на Клисура и Розино - Борис Спиров и Димитър Петров, бяха гости на футболния турнир „Коиловци`2015” .

В надпреварата участваха отборите на ФК Бойчинов /ветерани/ и ФК Бойчинов - Коиловци, ФК Спартак /ветерани/ и ФК Боримечка - Клисура. За плевенския Спартак игра селекционерът на националния ни отбор по футбол Ивайло Петев, който показа завидна техника и спортна форма.

Първото място след равен мач с Бойчинов - Коиловци и последвала поредица от дузпи завоюваха ветераните на Спартак.

Купата беше връчена от проф. Стойков, който поздрави всички участници добрата игра. "Турнирът е една съхранена спортна традиция още от далечната 1974 г., достойна за пример на младите футболисти от общината и днес. Ние искаме да създадем приемственост между поколенията с този турнир кано част от възраждането на футбола в общината, който беше натикан в ъгъла от фалшиви местни герои.", каза проф. Стойков.

Окончателното класиране: Домакините от Бойчинов са втори, а трети и четвърти - ФК Боримечка - Клисура, и ФК Бойчинов /ветерани/ - Коиловци.