Плевенчанка катери хип-хоп върховете (Видео)

Преслава се превърна в неразделна част от проектите на F.O.

Рапърът Михаил Митев - F.O. и плевенчанката Преслава Пеева минаха под венчило преди няколко месеца, а вече са неразделен тандем и на музикалната сцена. Освен като негов PR, красавицата взима активно участие и в песните му. Тя си е избрала псевдонима "Peeva" и се справя повече от добре с микрофона.

Това не трябва да учудва никого, защото Преслава е възпитаничка на плевенското музикално училище, а за школовката на гласа й заслуга има Анелия Дечева, която още в ученическа възраст съзряла таланта в нея и помогнала да го доразвие. Чаровната плевенчанка е позната и с участието си в първия сезон на "X Factor". Имала е изява и на конкурса "Златния Арлекин".

Наскоро в музикалното пространство се появи песента им "Ако греша", която все още няма официален видеоклип, но се радва на голям интерес. F.O. и Преслава осигуриха страхотно настроение това лято и с парчето "Слънцето грее", което е част от двойния албум "За хората от другата страна на микрофона" появил се в края на миналата година.Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"