Kултови БГ рапъри идват в Плевен, ще пеят в подкрепа на Антонио (Видео)

Всички кандидат-кметове и кандидат-общински съветници са поканени да подкрепят каузата на момчето

Започва следващият етап около събирането на средства за лечението на Антонио Антонов. Това информира за Plevenutre.bg неговият баща Николай. На момчето му предстои нова хоспитализация в Русия, за която са необходими 32 хил. лв. Сметката отново е отворена за дарения.

Припомняме, че на 14 септември Антонио замина за Москва за първия етап от лечението със стволови клетки. Това бе първата и най-важна интервенция в целия процес. Ученикът се завърна в Плевен, тръгна на училище и се чувства отлично, но войната с детската церебрална парализа все още не е спечелена.

На 18 октомври от 19 часа в зала "Катя Попова" ще се състои концерт в подкрепа на Антонио, а участие в него ще вземат някои от най-знаковите имена на българския хип-хоп. Сред звездите, които ще пеят за момчето са Сарафа, Davidoff, Релето, Боби Кинта, Зипо и Слаш, Тариката, NNZ и Мики Фин. Входът за събитието ще е 4 лева.

Организаторите призовават всички кандидат-кметове и кандидат-общински съветници да уважат събитието и да подкрепят каузата на Антониo.

Сметката за набиране на средства за Антонио Антонов е: Уни Кредит Булбанк гр. Плевен - Антонио Николаев Антонов, Сметка: BG22YNCR7527 1045712518, BIC: UNCRBGSF