Пламен Илиев аут за мача с Банско, Тодоров и Григоров се завръщат

Няма нова информация около ситуацията с капитана Васил Шопов

Бойко Цветков няма да може да разчита на Пламен Илиев за предстоящата среща с Банско, тъй като Дисциплинарната комисия на Българския го санкционира за получения червен картон в изминалия 11-ти кръг от първенството на "Б" група. Крилото бе изгонено в 48-ата минута при гостуването на "спартаклии" на Оборище в Панагюрище. Срещата завърши с поражение 0:2 за плевенчани. Освен с лишаване от състезателни права за 1 среща, Пламен Илиев ще трябва да заплати и глоба от 125 лева.

Положителна новина е, че за задаващия се мач с Банско се завръщат нападателят Цветомир Тодоров и централният бранител Кристиян Григоров, които изтърпяха подобно наказание.

Все още няма яснота около ситуацията с капитана Васил Шопов, който бе отстранен за лоша дисциплина. На този етап изглежда, че връщането му в състава не стои на дневен ред.

Двубоят с Банско ще се проведе на 23 октомври (петък) от 16.00 часа на стадион "Плевен". Срещата е изключително важна за Спартак, защото при осми мач без победа в "Б" група шансовете на тима за зимуваме в зоната на изпадащите ще станат още по- големи.