Звезди от "Сървайвър" и "Фермата" подеха благородна кауза

Участници от двата риалити формата ще подкрепят сина на Димитър Господинов от "Фермата” – Ивайло

Звездите от "Фермата” и "Сървайвър” подеха благородна кауза. На 19 ноември, четвъртък, благотворителна вечер ще събере в известното столично заведение "Imperia" участници от двата риалити формата, за да подкрепят сина на Димитър Господинов от "Фермата" – Ивайло.

От раждането си 12-годишният малчуган се бори с коварната болест Десностранна хемипареза - форма на детска церебрална парализа. През последните 5 години Ивко провел лечение в Германия, като резултатите са повече от впечатляващи. Невръстният герой, който е влюбен в спорта и спортува 7 дни в седмицата, се нуждае от постоянна специализирана рехабилитация в България, както и индивидуална мускулна стимулация, която има за цел да възстанови и раздвижи засегнатите части в дясната му половина.

Със средства за Ивайло Господинов на благотворителната вечер ще се включат голяма част от звездите на "Фермата” и "Сървайвър", сред които и Светослав Бърканичков. "Подобни събития трябва да ни обединяват винаги. Още повече, че най-ценното в живота са именно децата", сподели наставникът на Белите орли пред Plevenutre.bg, потвърждавайки, че ще подкрепи доблестната инициатива.

Очаква се ръка да протегнат и редица други популярни лица на България, информираха организаторите.