Звездите от "Под прикритие" се завръщат на плевенска сцена

"Агентите" на Владо Пенев отново превземат ДКТ "Иван Радоев"

Ченгетата от сериала "Под прикритие" се завръщат за нова мисия в Плевен. Акцията с кодовото название "Агенти" ще се състои нах 15 февруари в плевенския театър "Иван Радоев".

Припомняме, че през ноември постановката мина с голям успех в града на Панорамата и успя да изпълни докрай залата. Пиесата по Дейвид Мамет е на Шуменския драматично-куклен театър "Васил Друмев".

Спектакълът е режисьорски дебют на актьора Владо Пенев, а ролите се изпълняват от голяма част от звездите на хитовия сериал "Под прикритие". На 15 февруари на плевенска сцена ще видим Снежана Макавеева, Ивайло Захариев, Александър Сано, Роберт Янакиев, Пламен Манасиев, Любен Кънев, Иво Йончев и Йосиф Шамли. Билетите ще са на цена от 10 лева.

В "Агенти" участва и плевенчанинът Иво Йончев, който през есента даде пространно интервю за читателите на Plevenutre.bg.

Спектакълът "Агенти" е по пиесата на Дейвид Матмет "Глендари Глен Рос“, написана през 1984 година. За нея известният американски драматург, сценарист, режисьор, поет и писател получава наградата „Пулицър“. Пиесата представлява изобличителна демонстрация на това как се прави бизнес в Америка, като диалозите в нея са в типичния стил на Мамет - умни, ярки, на моменти на границата на вулгарното, но само толкова, колкото да внесат специфичен цвят в сценичното действие. А отборът на Владо Пенев отлично се справя със задачата да влязат в кожата на новите си герои - както зрителите са се убедили, за хората от "Под прикритие“ просто няма непостижими неща.