Слави и екип на шоуто се срещнаха със студентите в Плевен

Зала "Катя Попова" се оказа тясна за желаещите да участват в срещата-дискусия

Слави Трифонов и част от неговия екип се срещнаха със студенти в зала "Катя Попова" в Плевен. Събитието бе отворено и за граждани на Плевен, така че съвсем очаквано мястото се оказа тясно да събере всички желаещи. Срещата бе по инициатива на Студентски съвет към МУ-Плевен.

Слави и колегите му Филип Станев, Тошко Йорданов и Евгени Димитров обсъдиха в града на Панорамата инициативата си за организиране на национален референдум, политическата обстановка в страната, съдебната система, жълтата преса, темата за свободата на словото, бежанците и много други теми. Te отговориха на всички въпроси, а по време на срещата тв водещият за пореден път уточни, че не мисли да създава политическа партия, въпреки многобройните спекулации по темата.

Слави призова студентите да се борят за това да живеят достойно в родината си, вместо да бягат в чужбина. "Вие сте много готини, и това, че правим такава среща е много хубаво. Трябва да живеете с мисълта, че всичко зависи от вас - качествените и стойностни млади хора. Това сте вие! Трябва да имате самочувствието, че можете да промените нещата", заяви Слави.