Иво Йончев: Ролята на инспектор Манолов в "Под прикритие" бе станала част от реалния ми живот, ще ми липсва

Звездите от култовия сериал се завръщат тази вечер на екрана на БНТ

Звездите от култовия сериал "Под прикритие" се завръщат тази вечер на екрана на БНТ. Освен добре познатите ни герои се появяват и нови, завръщат се стари. За съжаление сред тях няма да е плевенчанинът Иво Йончев, който изпълняваше ролята на инспектор Манолов в предишните сезони. Персонажът му загина по време на акция в четвърти сезон.

В петия последен сезон на хитовата сага, продадена на 184 територии, отново ще станем свидетели на драматични екшън сцени, и на неочквани обрати в човешките взаимоотношения.

"Успехът на сериала се базира върху няколко различни фактора, без които нямаше да получи одобрението на публиката, но смятам, че едни от основните такива са много добре описаната история, в която голяма част от зрителите разпознават себе си или свои познати, превъзходната актьорска игра и добрия кастинг за всяка една от ролите, както и майсторското заснемане и монтиране на кадрите. Тези и други детайли правят сериала наистина успешен и актуален във времето в което живеем. А успехът на подобен проект, неминуемо се нуждае от този ефект", разказа неотдавна Иво Йончев пред Plevenutre.bg.

"Разбира се, че ще ми липсва ролята, тя беше станала част от реалния ми живот и неведнъж съм имал чувството, че втората ми работа е полицай в ГДПОБ. Много често съм ходил на снимки с чувството, че ме очаква спецакция с престъпници, а не снимачна площадка, и, че историите, разказани в сериите са реални моменти от живота на актьорите", допълва актьорът.