Работещи в "Борба с градушките" потърсиха съдействие от депутата Владислав Николов

Изпълнителният директор на агенцията идва в Плевен по повод предстоящата реформа

Работещи на площадките в община Долна Митрополия в "Борба с градушките" потърсиха съдействие от народния представител Владислав Николов по време на приемната му в Тръстеник. Те са притеснени от предстоящите съкращения в дирекцията в областта.

"В малките населени места на областта, като Ореховица и Тръстеник, при едно сериозно съкращение, без хляб остават цели семейства. Освен това, ако бъдат закрити площадки, регионът остава незащитен, а Долномитрополийско е гратобитен район. Хиляди декари с реколта ще бъдат унищожени.“, жалваха се хората.

По време на разговора, на който присъства и областният управител Ралица Добрева, стана ясно, че на 29 март в Плевен пристига изпълнителният директор на Агенция "Борба с градушките“ за среща с местната дирекция по повод предстоящата реформа.

Предстои и среща с областния управител и Владислав Николов за търсене на справедливо решение и за двете страни, тъй като над 18 години в дирекцията не са правени промени и модернизация, заплатите са замръзнали още тогава за сметка на щата.