Димитър Николов с покана да оглави асоциацията по мини футбол в Северозападния район

Президентът на БАМФ - Плевен с признание за работата си около популяризирането на този вид спорт

Президентът на БАМФ - Плевен Димитър Николов получи официална покана да оглави зоналната структура на асоциацията в Северозападния район, което е ясен знак за отличната му работа около популяризирането на този вид спорт.

Това са доста добри новини за мини футбола, защото означава, че от новия сезон Плевен ще е домакин на много футболни срещи с участието на други градове по нашите терени. Новините са добри и за местните отбори, които ще получат шанс да мерят сили с участници от други краища на страната, което пък съответно ще повиши нивото и развитието на мини футбола в Плевен.

Съвсем скоро ще се състои и първи дуел на шампионa в местното първенство. Плевенският "Реал Мадрид" ще мери сили със шампионите от цялата страна за определянето на републикански първенец на асоциацията.

"Надяваме се, че плевенският бизнес също ще ни обърне внимание, защото можем взаимно да сме си полезни. Отворени сме за сътрудничество и ще сме благодарни на всеки, който подпомогне развитието на мини футбола в Плевен. Ние от своя страна ще помогнем за рекламата на бизнеса. Такава е практиката на много места в страната. Вярвам, че ще вървим в правилната посока, стъпка по стъпка", каза неотдавна Николов пред Plevenutre.bg.