Шампионът Марио Петров: Много пот се ля покрай подготовката за този мач

"Седмица почивка и след това продължавам да тренирам в очакване на следващ мач", сподели плевенчанинът

"Бих искал да подчертая, че много пот се ля покрай подготовката за този мач заедно с моя треньор. Много интензивна и напрегната, но си заслужаваше. Очаквах повече от Хейс, тъй като бях на негов терен, а и досега нямаше загуба. Имаше доста подкрепа и от публиката", сподели Марио Петров, който снощи спечели International Super Welterweight Challenge след успех над британеца Джоуи Хейс в Борнемут. Както вече писахме, тoва бе четвърти триумф за родния боксьор на профиринга и първа титла във визитката му.

"Чувството след тази победа е уникално! Имам една седмица почивка и след това продължавам да тренирам в очакване на следващ мач", каза още плевенчанинът.

"Добра работа на Марио. Представи се брилянтно на ринга срещу непобедения до този момент Хейс през всичките 8 рунда. Наистина съм горд с него и с всичките усилия, които положи, не само снощи, но и по време на подготовката", каза треньорът му Йън Бърбейдж.

"Това не беше моята нощ. Съкрушен съм", заяви от своя страна Джоу Хейс, поздравявайки Марио Петров за честната игра.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"