Наставникът на младежкия национален отбор по футбол посети СУ "Иван Вазов" - Плевен

Младият специалист остана впечатлен от базата на най-голямото учебно заведение на територията на Плевенска област

Наставникът на младежкия национален отбор по футбол Александър Димитров посети СУ "Иван Вазов" - Плевен. Младият специалист бе посрещнат от директора Димитър Митев и имаше възможността да разгледа базата на най-голямото учебно заведение на територията на Плевенска област.

Треньорът на младежкия национален отбор по футбол посети СУ "Иван Вазов" (Галерия)

Селекционерът на младежите видя отблизо основно ремонтираното футболно игрище и се срещна с част от възпитаниците на училището. Силно впечатление му направи девизът на СУ "Иван Вазов" - "Ние не сме най-добрите, но по-добри от нас няма". Надписът, окачен на оградата на футболния терен, провокира Александър Димитров да се поинтересува за историята на школото и неговите спортни успехи, които са многобройни. В това се убеди и самият той, разглеждайки витрината с отличия, завоювани от "вазовци" в различни спортове през годините.

Треньорът на младежкия ни представителен тим не спести комплиментите си от видяното и поздрави своите домакини за отличните спортни, а и не само, условия, които предоставят на учениците си.

Срещата между Александър Димитров и Димитър Митев завърши с размяна на подаръци в знак на уважение и обещание за ефективно партньорство в съвместни бъдещи инициативи.