55 идеи за промяната на Плевен

Мисия

12-10-2019, 12:44

Снимка:

ДПС

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мирослав Петров: Дългогодишната мечта на Плевен се приближи с още 9 км

В импровизирана общинска сесия участваха кандидатите за съветници от ДПС - Плевен

Нинова доволна – ДПС били занулили патриотите

ДПС предлагат санкции, ако медиите не декларират собствеността си

ДПС представи листата за общински съветници и 55 идеи за по-добро качество на живот в Плевен

Велислава Кръстева: Плевен има нужда от промяна!

Велислава Кръстева организира приемна за гражданите на Плевен и региона

Народният представител Велислава Кръстева посети Койнаре

Открита приемна за жителите на Буковлък проведе народният представител Велислава Кръстева

Народният представител Велислава Кръстева с изнесена приемна в Буковлък

Велислава Кръстева проведе приемна с гражданите на Искър

ДПС – Плевен влезе в кампанията за местните избори с 55 идеи за развитието на общината

ДПС представи листата си с кандидатите за общински съветници и програмата си за управление на Плевен, както и 55 идеи за по-добро качество на живот в общината. Листата, оглавявана от Велислава Кръстева, представлява букет от етноси и възрасти, палитра от специалности, симпатични, амбицирани хора, които са готови за промяна.

Представяме ви четвъртата част от листата за общински съветници, които са готови да дадат на Плевен това, от което гражданите имат нужда.

5. Ерол Юсеинов

Роден на 27 септември в гр.Плевен. Завършва СПТУ - машинострене „Георги Петков“. Управлява собствен бизнес.

Плевен трябва да заеме своето централно място не само географски, а и инфраструктурно. Ще настояваме за включването в инвестиционните държавни проекти на пътната връзка между града ни и новостроящата се магистрала „Хемус“. Това ще отвори коридор за инвеститори, тъй като ще улесни достъпът им до главния път и ще направи района привлекателен за бизнес. Инфраструктурно обновяване и на кварталите, където живеят различни етности – ще работим за изграждането на канализация, улично осветление, асфалтиране на улици и облагородяване на муждублокови пространства и детски площадки в кварталите Изток и ДРужба в гр. Плевен. Само с усилена работа можем да задържим хората тук!

7. Георги Божинов

Роден на 11 ноември в гр. Плевен. Завършва средно образование в ТМП-Плевен. Завършва висше образование в СА."Д.А. Ценов", гр.Свищов. Началник цех в "Технокороза".

Приоритет в работата ми като общински съветник ще бъде разработването на програма и мерки за привличане на инвеститори, развиващи т.н. модерни бизнеси. Това включва компании от сферата на високите и смарт технологии. За тази цел е необходима промяна и преструктуриране на общинските административни услуги за бизнеса. Обслужване на“едно гише“ и електронни услуги за бизнеса, намаляване на административната тежест, както и скъсяване на времето за издаване на документи и разрешителни за стартиране на бизнес в общината – това е пътят за привличане на модерните технологии в Плевен.

14. Шенсес Азизов

Роден на 23 януари в гр.Плевен. Завършил "Машиностроене" в СПТУ "Георги Петров". Общински председател на ДПС Плевен. Общински съветник от ДПС в периода 2015-2019.

Необходима е и промяна в областта на спорта. Плевен се гордее със своите шампиони и трябва да възроди традицията да дава таланти на българския спорт. Необходимо е да се изградят нови спортни площадки за баскетбол, волейбол, стрийтфитнес, съоръжения за скейтборд. Нашите усилия и ще бъдат насочени към ремонт на градския стадион, възтановяването на ученическата спортна школа, възстановяването на гребните бази и градския плувен басейн. Целта ни е да имаме поне петима общински съветници, за да постигнем това в името на плевенчани.