Д-р Костадинов след срещата с Вл. Горанов: Подкрепата на държавата е важна, за да мога като кмет да реализирам стратегическите проекти за Червен бряг

Мисия

19-10-2019, 12:01

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Премиерът Бойко Борисов подкрепи програмата на д-р Цветан Костадинов за Червен бряг

Владислав Горанов успокоява гражданите за хакерската атака срещу НАП

Владислав Горанов: Между 16 и 18 млн. ще бъдат спестени при намаляване на субсидията на 1 лев

Д-р Костадинов след срещата с Вл. Горанов: Подкрепата на държавата е важна, за да мога като кмет да реализирам стратегическите проекти за Червен бряг

Край на проблема с водата и изграждане на околовръстно с д-р Цветан Костадинов кмет на Червен бряг

Обвиниха екскмета на Червен бряг за опит да прегази репортер на "Господари на ефира"

Д-р Цветан Костадинов: Община Червен бряг се управлява порочно, нужна е смяна на модела!

Скулптор от Червен бряг смая журито на "България търси талант", използвайки електрическа резачка

В управленската програма на Цветан Костадинов залягат ключови за града инфраструктурни проекти

"Благодаря на държавата за подкрепата . Тя е много важна, за да мога като кмет да реализирам стратегическите проекти за Червен бряг". Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Червен бряг д-р Цветан Костадинов след срещата му с финансовия министър Владислав Горанов.

На разговора присъства и народният представител Пламен Тачев като мост между законодателна, изпълнителна и местна власт.

В управленската програма на Цветан Костадинов залягат ключови за града инфраструктурни проекти – изграждане на пречиствателна станция за питейната вода, започване на строежа на така мечтаното от местните жители околовръстно шосе, ремонт на участъци от републиканската пътна мрежа.

Конкретни мерки за подобряване на екологичната среда, социални и младежки политики, подкрепа на местния спорт.

По отношение на образованието – запазване на съществуващата училищна мрежа. Учебни заведения няма да се закриват в моя мандат, категоричен е Костадинов. На срещата с учителите миналата седмица той им обеща подмяна на ученическите автобуси, които са амортизирани, за да има по-голяма сигурност за пътниците.

"Болнични заведения също няма да се закриват“, обеща кандидатът за кмет на Червен бряг, издигнат от ГЕРБ.

В сферата на здравеопазването д-р Цветан Костадинов си е поставил за цел обновяване на кабинетите, в които се помещават семейните лекари в община Червен бряг и спешни мерки за отопляване на помещенията пред кабинетите на джипитата.

Костадинов ще вземе конкретни мерки и за борбата с битовата престъпност. Като стане кмет, ще бъдат поставени камери за видео наблюдение на всички обществени сгради, както и на местата с концентрация на престъпления.

"Ние сме малка община и големите стратегически проекти, които биха вдигнали жизнения стандарт на хората и биха привлекли инвестиции, няма как да се случат без подкрепата на държавата“, каза Костадинов.     Снимка на Деня

Щрихи от Плевен