Бойко Борисов: И този път бяхме сред хората, стиснахме ръцете им и чухме критиките им (Видео)

"Още веднъж ще кажа, че ГЕРБ ни има, за да правим живота на хората по-добър", каза премиерът

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов публикува в профила си във Фейсбук пост и видео, в които благодари на всички за труда в предизборната им кампания. "Благодаря за заряда, с който работихте във всяко едно село, квартал и град. И този път ние от ГЕРБ бяхме сред хората. Стиснахме ръцете им и чухме критиките им - лично очи в очи“, написа Борисов.

"Бих призовал всеки, който е доволен от това, което сме направили – улици, пречиствателни станции, магистрали, жп линии, детски градини, училища, театри, всичко, което сме направили през годините… Разбира искаме вашето извинение, ако някъде сме направили, така че някой ремонт да не ви хареса много, но сме го поправили… Подкрепете ни. Мисля, че отборът, който ГЕРБ излъчва е най-подготвеният, най-можещият, най-знаещият“, казва във видеото Борисов.

Ето какво написа Борисов:

"В последния ден от предизборната кампания искам да благодаря на всички за труда и енергията, които положихте в тази нелека надпревара. Благодаря за заряда, с който работихте във всяко едно село, квартал и град. И този път ние от ГЕРБ бяхме сред хората. Стиснахме ръцете им и чухме критиките им - лично очи в очи. Поздравявам и колегите от смесените региони, където се водеше най-тежката предизборна надпревара. Благодаря Ви, че не отстъпихте от принципите и позициите си. Още веднъж ще кажа, че ГЕРБ ни има, за да правим живота на хората по-добър. Постовете и привилегиите никога не са били важни за нас. Който не е работил в интерес на гражданите – разделяли сме се с него. И занапред ще е така! Винаги сме се учили от грешките, взехме си поука и от последните. Затова днес отново заставаме пред Вас, за да поискаме вашата прошка и подкрепа. Благодаря Ви!"