Вратар на Спартак 1919 със силни изяви на камп в Гърция

Впечатленията от представянето на Димитър Стефанов са повече от отлични

Вратарят при U17 - Димитър Стефанов е част от елитната програма на GPS/SEE Valencia CF, съобщават от Спартак 1919. Това е футболна програма за идентификация, тренировки и развитие на млади футболисти.
Като част от тази програма, от 3-ти до 6-ти януари, Стефанов бе поканен да участва в елитен вратарски камп, ръководен от Айтор Бас Аранго - главен методист на вратарите в Академията на испанския елитен футболен клуб - Валенсия. Заниманията бяха двуразови и разнообразни.

Димитър е част от програмата за трета поредна година. В нея се включват вратари от различни страни по света.

Впечатленията от представянето на Стефанов са повече от отлични, като той получи покана да остане и да продължи своето развитие зад граница, но на този етап, стража на "гладиаторите" предпочете да остане у нас.

"Имахме двуразови тренировки, като повечето бяха емоционални, но доста от нещата ги правим и тук. Научих и нови неща, но повечето от упражненията, вече сме ги тренирали тук с треньора на вратарите в "Спартак" - Николай Христов. Беше доста полезно да видя как е там и се радвам, че имах възможността да отида.", коментира Димитър Стефанов.