Kампанията за събиране на дрехи и обувки за децатa от Върбица постигна своята цел

Директорката на училището сподели, че не е очаквала толкова много хора да се отзоват на призива и за помощ

Кампанията за събиране на дрехи и обувки за 35 деца от Начално училище "Отец Паисий" село Върбица, община Плевен, постигна своята цел! Това съобщи председателят на НССБ Слави Михайлов.

"Благодарение на много хора с големи сърца успяхме да осигурим нужните дрехи и обувки за децата. Директорката на училището сподели, че не е очаквала толкова много хора да се отзоват на призива и за помощ", коментира Слави Михайлов.

"За 25 години нашето училище никога не е правило подобна кампания и не сме очаквали толкова хора да се отзоват. Изказвам от свое име, от името на колегите и децата огромни благодарности към десетките хора за съпричасността и подкрепата в този труден за нас момент. Всички ние ще се молим да сте здрави и да има благодат във Вашите семейства! Не можем да опишем с думи радостта с която обградихте децата, бъдещето на всяка нация. Тук искам да благодаря и на г-н Слави Михайлов, Председател на Националното сдружение на сираците в България за това, че не остана безразличен и към нашите деца и популяризира нуждата ни сред всички Вас добри хора! Спираме да събираме дрехи и обувки, като се надяваме хората, които не са успели да помогнат да го направят, като изпратят на други места дарените от тях дрехи и обувки, където има нужда! Благодарим Ви!", сподели Поля Мерджанова.