Илиана Раева: Много се гордея с моя вицепрезидент Невяна Владинова!

Радост и удоволствие е да я имам до себе си, сподели президентът на БФХГ

Миналата година Неви стана мой заместник. От първия ден като такава, тя е първа в офиса на работа. Включи се в дейността на администрацията на БФХГ, все едно цял живот това е правила. С лекота и вещина поема всяко задължение. Радост и удоволствие е да я имам до себе си. Присъства на всяка моя среща и попива всичко с жадни очи. Това написа президентът на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева на профила си във Фейсбук.

Тя сподели още от впечатленията си за новото амплоа на плевенчанката.

"Неви се включи с цялата си отговорност при организацията на Европейското първенство. Пътува с нас до Варна, участва във всички срещи с различните институции и фирми. Беше неразделна част от подготовката на залата. Замина по-рано за Варна и заедно с Росина, Гери, Моника и Йоана превърна залата в арена на красотата, изграждаше офисите за официалните лица, беше връзката с фирмите, които помогнаха за цялостното изграждане с всички детайли!", отбелязва Раева.

"Неви не загуби връзката със своите доскорошни колежки в националния отбор. Не пропускаше случай и преди, и по време на Европейското да бъде с Катрин, Боряна и момичетата от ансамбъла. Вдъхваше им кураж и трепереше с мен и треньорите по време на самото състезание. Появяваше в залата за загрявка и с нежната си усмивка им вдъхваше спокойствие, както го правеше като техен капитан. Блестяща и красива предизвикваше възхищение в конкурентите ни, с които се поздравяваше от рано сутринта в залата. Беше от първите, които поздравяваше момичетата за успехите, които постигнаха. Много се гордея с моя вицепрезидент Невяна Владинова! Тя беше много съществена част от цялостната организация на това Европейско първенство! Благодаря ти, Неви! Обичам те!", завършва Илиана Раева.