Невяна Владинова е номинирана за член на Комисията на атлетите към Международната федерация

Българска федерация по художествена гимнастика номинира Невяна Владинова за кандидат за член на Комисията на спортистите към Международната федерация по гимнастика (ФИГ). Комисията е с мандат от четири години, а изборът на членовете се провежда по време на първото Световно първенство след олимпийски игри. 

"Дойде време да споделя с вас, с нашето гимнастическо семейство и най-вече с нашите гимнастички, че се кандидатирам за представител на комисията на спортистите към ФИГ. Като спортист, който до скоро беше на големите спортни арени, съм съпричастна към вашите проблеми - те бяха и мои проблеми. Аз съм една от вас и вашите въпроси бяха моите въпроси. Ето защо бих искала да продължа да вървя по пътя, по който Любов Чаркашина пое - пътя към положителните промени в полза на спортистите. Искрено вярвам, че идеите ви си заслужават разпространението и аз ще бъда вашия глас!

poster
  
 

Също така вярвам, че мога да съм ви полезна, готова съм да чуя вашите идеи и що се отнася до някои от моите, скоро ще можете да ги чуете в моето видео на официалната страница на FIG. Бих искала да чуя вашите въпроси и проблеми, така че заедно да намерим решение за тях. Помнете - вие сте това, което поддържа гимнастиката!", се казва в изявлението на Владинова.