Областната администрация с дарение за децата от ДГ "Незабравка" в Горна Митрополия

Инициативата е на областния управител Марио Тодоров

Областна администрация - Плевен зарадва малчуганите от ДГ "Незабравка" с. Горна Митрополия с подаръци по случай предстоящите коледни и новогодишни празници.

Инициативата е на областния управител Марио Тодоров, а днес няколко представители на Областна администрация - Плевен бяха посрещнати топло от децата от група „Слънчо“ в ДГ „Незабравка“ с песни, танци и стихове. След това раздадоха различни видове книжки, пособия за рисуване, настолни игри и още куп подаръци на децата от детската градина с директор Цецка Георгиева. Ръководителите Теодора Недялкова, Кира Георгиева и децата подариха на областния управител и на представителите на администрацията, ръчно изработени от тях коледни картички.

"Закрилят ни учителки-принцеси, живеем с тях и пеем чудни песни", казват децата, а ние поднасяме искрени благодарности на директор Георгиева, на учителките и на кмета на с. Горна Митрополия Атанаска Василева, за топлото посрещане с пожелание за светли и незабравими празници, споделиха от пресцентъра на областната администрация.