Ивелин Найденов за "Под прикритие": Екипът знаеше какво прави и това си пролича от зрителския интерес

"Щастлив съм, че участвах във филма, макар и за малко", сподели актьорът от Плевен

Най-продаваният сериал, реализиран някога у нас, завърши с бляскава галавечер в събота в Зала 1 на НДК. С представянето на последния епизод от култовата поредица "Под прикритие", БНТ закри най-успешния си проект.

Емоционална беше раздялата на публиката с любимите им герои. Вече неведнъж сме писали за "плевенската връзка" в сериала и участието на актьора Иво Йончев като инспектор Манолов.

Друг актьор от Плевен, Ивелин Найденов, също имаше шанса бъде част от хитовата продукция, макар и с епизодична роля като Пацо, довереник от улицата на боса Джаро. Според сюжета, още в първи сезон, Иво Андонов (в ролята - Захари Бахаров) поръчва убийството му заради гаф с откраднат автомобил, в който са скрити наркотици. Пацо (Найденов) е убит от Близнаците (в ролите Венци Янков и Кирил Ефремов).

"Щастлив съм, че участвах във филма, макар и за малко. Големи актьори, добър сценарий и много добър режисьор в лицето на Виктор Божинов. Екипът определено знаеше какво прави по време на снимките и това си пролича от огромния зрителски интерес", сподели Найденов пред Plevenutre.bg.

"Филмът създаде една реалност и бяхме свидетели на прекрасна актьорска игра. На нас ни беше писнало да гледаме за мафията по света и видяхме нашата мафия в някаква граница, може би леко хиперболизирана. Но това е нормално, защото все пак говорим за кино. Точната дума за "Под прикритие" е именно "кино". Супер е, че имаме такъв български сериал", допълни Найденов.