"Звъника" с концерт в Плевен - ще чуем песните, с които се представиха в "Игра на хорове"

Кметът Георг Спартански ще подкрепи лично момчетата и момичетата на Ваня Делийска в петък

Кметът на Община Плевен Георг Спартански ще подкрепи лично хор "Звъника" в участието му на финала на "Игра на хорове" и ще присъства в студиото на шоуто на 17 юни, петък. Това информираха от пресцентъра на местната управа.

"Не класирането е важно, а фактът, че децата и техният ръководител Ваня Делийска направиха невероятна реклама на Плевен. Затова имаме идея след "Игра на хорове" да организираме голям концерт на "Звъника" на открито, на който те да изпеят пред плевенчани песните, с които се представиха фантастично в предаването”, уточни Спартански. Началникът на отдел "Култура” Стефка Григорова допълни, че вече се работи по реализацията на концерта, предстои да се уточни и датата му.

Припомняме, че до този момент "Звъника" изпълниха "Светът е за двама" на Мария Нейкова, "Set Fire to the Rain" на Адел, "Nesanica" на Тоше Проески, "Болен ми лежи Миле Попйорданов", "Земля в иллюминаторе" на група "Земляне", "Черната овца" на "Ахат", "Клетва" на "Щурците", "Ад и рай" на Слави, "Chiquitita" на АББА. На финала в петък пък ще представят "Писмо до мама" на Емил Димитров и песен по свой избор, която все още се пази в тайна.