От хор "Звъника" отправиха специални благодарности към Plevenutre.bg

"Все още сме под въздействие на големите емоции, които преживяхме", споделиха от плевенския хор

Специални благодарности отправиха от смесен хор "Звъника" към Plevenutre.bg и главния редактор Георги Стоянов. Припомняме, че плевенските деца завършиха на второ място в общото класиране на финала в музикалния формат "Игра на хорове", но пък събраха най-висок зрителски вот. Признанието от страна на зрителите е и най-голямата награда за целия труд на Ваня Делийска и възпитаниците й. Равносметката е, че те са първи в сърцата на хората!

"Бихме искали да изкажем специалните си благодарности за подкрепата, която ни оказвахте по време на целия формат, вие бяхте единствената медия, която толкова активно следеше и отразяваше изявите ни в шоуто! Все още сме под въздействие на големите емоции, които преживяхме! Пожелаваме ви здраве и многобройни успехи!", обърнаха се от "Звъника" към нашата медия.

Plevenutre.bg също благодари за прекрасните емоции, които момчетата и момичетата ни доставиха през последните месеци. Решихме от самото начало, че участието на "Звъника" е кауза, зад която трябва да застанем с цялото си сърце. И го направихме.