Джоуи Хейс търси отчаяно реванш от Марио Петров

Британецът се жалва на английските медии и още не може да преглътне загубата

Измина седмица от триумфа на Марио Петров на Острова, Както вече писахме, плевенчанинът спечели International Super Welterweight Challenge след успех по точки над британеца Джоуи Хейс в Борнемут. Това бе четвърта победа за родния боксьор на профиринга и първа титла във визитката му.

33-годишният Хейс все още не иска да повярва, че нашето момче го го е надвило насред родния му край и в последните дни се изявява упорито в местните медии, споделяйки разочарованието си от загубата. Наред с това обаче Джоуи изявява и претенции за реванш.

Пред английския сайт bournemouthecho.co.uk Хейс казва, че е бил обещал на тримата си сина да се прибере с шампионския колан. Изданието отбелязва, че британецът отчаяно се надява на нов мач с Марио Петров, за да отмъсти за първата си загуба на професионалния ринг, нанесена му от българина.

"Бях сигурен, че след края на мача ще чуя името си като победител. Казах на мениджъра си, че искам реванш възможно най-скоро. Бях направо опустошен от това, че не занесох колана на децата си вкъщи", жалва се Хейс. "Той беше добър боец, няма съмнение. Но аз искам да се бия с него отново. Направихме добър мач, сигурен съм, че хората ще си платят да ни гледат пак", допълва британецът по адрес на Петров.