Поради тежка травма във врата: Невяна Владинова прекратява спортната си кариера

Плевенчанката става втори вицепрезидент на БФХГ

Днес се проведе първото заседание на новия УС на БФХГ. Заседанието беше онлайн поради ситуацията с COVID-19.

Първа точка от дневния ред беше представянето на екипа на президента на БФХГ Илиана Раева за новия четиригодишен олимпийски цикъл.

Тя първо благодари на досегашния си екип, а след това представи по отделно всеки за новия сезон. Първи вицепрезидент остава трикратната ни световна шампионка Мария Петрова. Генерален секретар остава Росина Атанасова. Офис мениджър остава Гергана Йорданова. Спортен мениджър остава Моника Панайотова. Международни връзки остава Йоана Ангелова. Организатор остава Емил Гаджев. Финанси и счетоводство Надя Величкова и Николай Коларов. Адвокат Кремена Георгиева. Маркетинг и реклама Юлия Мумджиева.

След като ги представи, Илиана Раева представи пред всички членове на УС любимката на всички, очарователния ни капитан на индивидуално жени Невяна Владинова. Тя обяви, че поради тежка травма във врата, Неви преустановява спортната си кариера и е изразила желание да работи в БФХГ. Мечтата на красавицата ни е някой ден да бъде успешен ръководител и иска да се учи и да трупа опит.

Илиана Раева е провела дълъг разговор с нея, харесала е решимостта и и смелостта да заяви как иска да продължи пътя си и предлага да стане втори вицепрезидент на БФХГ.

Всички членове с удоволствие приветстват решението на Неви да продължи пътя си в сферата на Художествената гимнастика.
“Благодаря на Илиана Раева за подкрепата и готовността и да ми помага в пътя, по който поемам. От тук нататък ще благодаря с действия!”- това заяви Неви пред УС.

“Харесвам хора, които смело се заявяват! Неви има не само желание, но и качества, които може да развива и един ден да бъде отдаден и прекрасен ръководител. Ще и помагам и ще се радвам да наблюдавам развитието и, в което не се съмнявам. Трябва да се дава път и помощ на младите. Да имат поле за изява, защото тяхната енергия и младост може да бъде много полезна.”, заяви Илиана Раева.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен