Бивш нападател на Спартак блести с хеттрик при успех на Белите орли в контрола

Драгомир Иванов подсилва гарнитурата на Светослав Бърканичков

Тимът на Белите орли победи Борба (Шияково) с 3:2 в поредна контрола преди старта на пролетния дял от шампионата на А ОФГ - Плевен. И трите попадения вкара новото попълнение Драгомир Иванов. Бившият нападател на Спартак (Плевен) игра за последно в Левски 2007, но вече е част от гарнитурата на Светослав Бърканичков и ще помага на тима в борбата за завръщане във "В" група.

"Всичко на този етап е наред, тренираме и се готвим за сезона. Имаме две нови попълнения. Още трима са на пробен период. Освободихме трима засега. Двама пък минават в долния отбор, който се подвизава в "Б" ОФГ. Имаме още време, за да доизбистрим състава и да сме в максимална форма за подновяването на шампионата", коментира наставникът Светослав Бърканичков пред Plevenutre.bg.

Припомняме, че Белите орли са на върха в класирането на А ОФГ - Плевен с актив от 25 точки. Тимът има реален шанс да се завърне в Северозападната "В" група, но за целта ще трябва да се пребори с конкуренцията на Ситомир (Никопол), който има същия актив от точки, но е с по-лоша голова разлика. Трети в подреждането е Ракета 1111 (Буковлък) с 23 пункта.