Марио Петров: Готов съм да дам реванш на Хейс

Ако иска да се качим отново на ринга, няма проблем, коментира шампионът

Готов съм да дам реванш на Хейс. Това заяви пред Plevenutre.bg Марио Петров, който шокира Англия и спечели International Super Welterweight Challenge след успех по точки над Джоуи Хейс в Борнемут.

Преди няколко дни британецът заяви пред местното издание "Bournemouth Echo", че отчаяно се надява на реванш, тъй като все още не може да преглътне първата си загуба като професионален боксьор, която плевенчанинът му нанесе.

"Вярвах в себе си и тренирах упорито за тази битка. Имах стратегия и се придържах към нея. Победих го в родния му град и пред феновете му. Аз съм шампион в момента, какво по-хубаво от това?", сподели Марио Петров.

"Готов съм да му дам незабавен реванш и след това той може да започне нова глава от живота си. Ако Хейс иска да се качим отново на ринга, няма проблем. Разбира се, всичко зависи от това как ще преминат преговорите с мениджъра ми", допълва Петров.

В момента "Супер Марио" си е дал почивка 4-5 седмици, в които да си почине и да се възстанови напълно за следващото предизвикателство.