Филиз Хюсменова: ДПС има прекрасна листа в Плевен

Зам.-председателят на ДПС Филиз Хюсменова гостува в Плевен

Зам.-председателят на ДПС Филиз Хюсменова гостува в Плевен, за да се срещне с представители на женската структура на партията. Заедно с нея бе водачът на листата на ДПС в града на Панорамата и настоящ депутат Велислава Кръстева.

Хюсменова изтъкна, че Плевен е град, в който има много история и култура, както и град, в който е имало много промишленост, структуроопределящи предприятия и млади хора.  "Днес нещата очевидно изглеждат по различен начин и вие най-добре го усещате, защото тук е вашия дом и искате Плевен да изглежда по един по-европейски стандарт”, каза пред присъстващите Хюсменова.

"Изборът винаги е в нашите ръце и ние трябва да го използваме активно, за да можем да изискваме след това, да можем да имаме очаквания и да градим планове", отбеляза тя. "Тук, където живеем, е нашето бъдеще, тук е нашият избор и всичко зависи от нас. Много ми се иска в Плевен да усетим повече енергия, по-голям заряд. Плевен има какво още да даде на ДПС”, категорична бе тя.

Филиз Хюсменова отбеляза, че ДПС има много висок международен статут и този статут валидира претенцията им за либерална партия – единствена представена в българския и в европейския парламент. 

"Имате прекрасна листа, имате екип, с който да работите, има ги избирателите. Просто трябва да си повярвате, сега е моментът. Сега имаме шанс да покажем ръст и да покажем на какво сме способни като партия, като организация. Можете да покажете на град Плевен, че ДПС има изключително интелигентни, образовани, отдадени на каузата жени, които могат да направят нещата много по-добри”, призова дамите Хюсменова.

Велислава Кръстева, водач на листата на ДПС за общински съветници, заяви, че ДПС никога не е била най-голямата партия в България, но винаги е била сред най-интересните, най-важните и най-можещите.

Припомняме, че ДПС представи листата си с кандидатите за общински съветници и програмата си за управление на Плевен, както и 55 идеи за по-добро качество на живот в общината. Листата, оглавявана от Велислава Кръстева, представлява букет от етноси и възрасти, палитра от специалности, симпатични, амбицирани хора, които са готови за промяна